Montované haly na klíč

MONT-KOVO dodává montované haly na klíč od projektové dokumentace konstrukční části přes realizaci stavebních prací až po výrobu a finální montáž konstrukce a opláštění. Naše společnost v rámci regionu Morava vystupuje také jako generální dodavatel stavby. Haly dokážeme nabídnout pro všechny obory podnikání na míru.

Poptávka haly

29 let montovaných hal

MONT-KOVO vyrábí a dodává montované haly a ocelové konstrukce již 29 let. V našich referencích můžete nalézt nejrůznější administrativní haly, výrobní haly, skladovací haly, sportovní haly, autosalony a autoservisy, obloukové haly, ocelové konstrukce, konstrukce na technologie, přístřešky a opláštění hal.

Poptávka haly

950 referenčních staveb

Za 29 let historie MONT-KOVO vybudovalo více jak 950 montovaných hal a ocelových konstrukcí, díky tomu dokážeme nabídnout vysokou kvalitu za výhodné ceny s důrazem na efektivitu a design. Ke každému projektu přistupujeme osobně a individuálně, každé zadání je pro nás výzvou aneb není malých projektů.

Poptávka haly

Časosběrná videa-montáž hal

V našich videích se vždy snažíme zachytit průběh stavby od sestavování konstrukce, přes montáž opláštění, výplní otvorů až po osazení klempířskými prvky a finální dokončení haly. To vše by mělo pomoci k tomu, aby si zákazník mohl udělat obraz o průběhu, postupech a rychlosti montáže hal MONT-KOVO.

Poptávka haly

Vlastní tým pracovníků

Náš tým projektantů a statiků vytváří poklady pro haly a ocelové konstrukce, které vyrábíme a lakujeme v našem výrobním areálu v Hulíně. Následně je montuje našich sedm montážních skupin na daném místě realizace. Zároveň stavební oddělení může k hale připravit všechny stavební práce až po finální výsadbu.

Poptávka haly

Montované haly - Generální dodavatel staveb

Průmyslové a výrobní haly

Průmyslové a výrobní haly

Výrobní haly a průmyslové haly jsou navrhovány jako velkoprostorové stavby s důrazem na maximální využití vnitřního prostranství.
Skladové haly a zemědělské haly

Skladové haly a zemědělské haly

Skladové haly a zemědělské haly jsou projektované v souladu s maximálním využitím vnitřního prostoru a úsporou investičních a provozních nákladů.
Administrativní haly a prodejny

Administrativní haly a prodejny

Administrativní haly či montované prodejny jsou řešeny jako dominantní jednopodlažní či dvoupodlažní stavby s výraznými estetickými a moderními prvky.
Autosalony, autoservisy a STK

Autosalony, autoservisy a STK

Montované autosalony a autoservisy patří mezi skvosty ocelových hal. Vynikají architektonickým ztvárněním. Jsou atraktivní a snadno poutají pozornost okolí.
Sportovní haly a tělocvičny

Sportovní haly a tělocvičny

Montované sportovní haly či tělocvičny jsou funkční, atraktivní a ekonomicky výhodné. Podle velikosti a využití lze volit z rámové či obloukové konstrukce.
Chladírenské a potravinářské haly

Chladírenské a potravinářské haly

Chladírenské haly a potravinářské haly jsou vhodné pro potravinářství a skladování komodit náchylných na vznik plísní.

O firmě

MONT-KOVO vyrábí a dodává montované haly a ocelové konstrukce již od roku 1995 v rámci celé ČR a SR. V našich referencích můžete nalézt nejrůznější administrativní haly a prodejny, výrobní haly, skladové haly, sportovní haly, autosalony a autoservisy, obloukové haly, ocelové konstrukce, konstrukce pro technologie a konstrukce pro solární panely, přístřešky a opláštění hal.

Díky zkušenostem a tradici v oboru dokážeme nabídnout vysokou úroveň poradenství a individuální řešení pro každého zákazníka s důrazem na efektivitu a cenu montované haly.

Naše společnost v rámci regionu Morava vystupuje také jako generální dodavatel stavby. Dodáváme montované haly na klíč od projektové dokumentace konstrukční části přes realizaci stavebních prací, výrobu, montáž konstrukce a opláštění, zařízení hal až po finální úpravy terénu.

proč Montované haly MONT-KOVO?

Montované haly na klíč

MONT-KOVO přináší montované haly na klíč - od projektu, přes výrobu, výstavbu spodní stavby až po finální montáž. V rámci Moravy vystupujeme také jako generální dodavatel staveb.

29 let montovaných hal

Již 29 let se specializujeme na výrobu a dodávku montovaných hal a ocelových konstrukcí. Naše portfolio zahrnuje širokou škálu montovaných hal pro všechny typy využití a podnikání.

950 referenčních staveb

S více než 950 realizovanými montovanými halami dokážeme garantovat vysokou kvalitu a efektivní design za výhodné ceny. Každý projekt je pro nás unikátní výzvou. Stavíme po celé ČR a SR.

Časosběrná videa-montáž hal

Naše časosběrná videa z montáží hal ukazují celý proces stavby. To vše by mělo pomoci k tomu, aby si zákazník mohl udělat obraz o průběhu, postupech a rychlosti montáže hal MONT-KOVO.

Vlastní tým pracovníků

Náš tým projektantů vytváří podklady pro haly a konstrukce, které jsou vyráběny v našem areálu a poté realizovány našimi montážními týmy. Zajišťujeme také kompletní stavební práce až po finální výsadbu.

Zaujaly Vás naše služby, nebo máte otázky?

Kontaktujte nás Poptávka haly

Reference

Více referencí

Sociální sítě

top