Poptejte COMES OEE

Chcete zefektivnit vaši produkci a zaujal vás náš systém COMES OEE? Kontaktujte nás a my se s Vámi obratem spojíme a probereme Vaše požadavky a navrhneme vhodné řešení. Požádat o nabídku na COMES OEE můžete vyplněním poptávkového formuláře.





    Comes OEE - Zlepšete efektivitu výrobního procesu

    Bez měření dat o výrobě a jejich vyhodnocení nemůže být vaše výroba nikdy efektivnější

    Comes OEE pro zlepšení efektivity

    COMES OEE je průběžně vyvíjený modul MES/MOM systému COMES, určený pro přesný monitoring výroby a digitální vyhodnocení efektivity strojů/linek výrobních podniků. Snadná implementace, správa a ovládání patří k důležitým rysům webového MES/MOM systému COMES.

    COMES OEE obsahuje všechny nejčastější klíčové výrobní ukazatele (KPI) – OEE, TEEP, SMED, MTTR, MTBF, Uptime. COMES OEE poskytuje všechny informace v reálném čase pro potřeby rozhodování výrobního týmu, efektivní snižování výrobních ztrát, motivování pracovníků k lepším výkonům. Usnadňuje manažerům optimalizaci a řízení výroby.

    Comes OEE

    Co je OEE?

    OEE - Overall Equipment Effectiveness je nejpoužívanější výrobní statistika managementu podniků. Hodnota OEE představuje klíčovou informaci pro podniky, které chtějí neustále zlepšovat a zeštíhlovat svoje výrobní procesy.

    Vlastnosti COMES OEE

    OEE - Sběr dat

    Sběr dat

    COMES OEE obsahuje konfigurovatelné funkce pro sběr relevantních dat ze všech výrobních zařízení. Umí data sbírat automaticky nebo z ručních vstupů operátorů - odvádění výroby a klasifikace prostojů a neshod výrobků.

    OEE - Ovládací panely a operátorské obrazovky

    Ovládací panely a operátorské obrazovky

    COMES OEE nabízí přístup k Vašim datům z výroby v reálném čase. Všechna zařízení, která jsou napojena do aplikace mohou být zpřístupněna a sledována na operátorských obrazovkách i PC v kancelářích podle Vašich požadavků.

    OEE - Analýzy

    Analýzy

    Součástí COMES OEE jsou přehledné výstupy - grafy, tabulky a protokoly, které uživateli poskytují jednoduché i komplexností statistiky pro analýzy průběhu výroby. Aplikace slouží jako základ pro optimalizaci a supervizní řízení výroby.

    OEE - Snižování nákladů

    Snižování nákladů

    Dostupnost, produktivita a kvalitativní ztráty mají různý dopad na Vaše náklady. COMES OEE pomáhá spořit náklady sledováním ztrát v produkci a ukazuje ztráty, které mají vliv na Váš provozní zisk.

    OEE - Propojitelnost

    Propojitelnost

    COMES OEE můžeme propojit s prakticky jakýmkoliv měřicím zařízením nebo přístrojem a tak získávat věrohodná data o toku materiálů a výrobků s výrobním procesem a výrobními stroji.

    OEE - Integrace s ERP, MES a softwarem pro údržbu

    Integrace s ERP, MES a softwarem pro údržbu

    COMES OEE může být plně začleněn do vašeho systému řízení výroby. Propojení s instalovaným ERP systémem umožňuje předávat data pracovníkům ve výrobě o výrobních zakázkách a k nim sbírat příslušná data. Data a zpracované výsledky předává zpět do ERP systému podniku.

    OEE - Reporting

    Reporting

    COMES OEE poskytuje uživatelům škálu konfigurovatelných protokolů. Jejich vlastnosti vám rádi představíme při prezentaci systému přímo ve vaší firmě.

    OEE - Funkce, které Vám ulehčí využití!

    Funkce, které Vám ulehčí využití!

    Konfigurovatelné číselníky, směnové vzory, plánovač směn, skupiny výrobních strojů a ovládání přístupu uživatelů Vám pomůžou adaptovat COMES OEE vašim specifickým potřebám.

    OEE - Zálohování dat

    Zálohování dat

    Aplikace je zálohována automaticky každý den a zálohy jsou ukládány na disk serveru. Je uchováváno jen posledních 10 záloh. Kromě záloh, které se vytvářejí automaticky, může uživatel s administrátorskými právy provádět zálohování ručně.

    Kdo stojí za Comes OEE

    Společnost COMPAS automatizace, spol. s r.o. se od svého založení trvale rozvíjí. Perspektivní technická řešení, ekonomické výsledky a silný inženýrský tým vytváří pro výrobní podniky i dodavatele technologií předpoklady pro dlouhodobá obchodní partnerství. Firma nabízí odborné zázemí, které je velmi důležité pro budování koncepčního charakteru investičních celků, automatizace a výrobních informačních systémů (MES) významných podniků.

    30
    let zkušeností
    100+
    inženýrů
    3000+
    úspěšných projektů
    Video o společnosti Comas Autoamtizace